dreaming

Foto Jag

The more I try

Då var helgen slut och en ny vecka igen, det sköna med det är att vi har studiedag imorgon! Det ska bli skönt. Ikväll börjar även bästa programmet - familjen annorlunda ..yees

i won't give up just like that


ph here
Idag har vi vart på ikea en sväng. Fick med mig lite bra- och ha saker hem. Nu ska jag mysa med familjen framför en film! Puss

tell me how you want this to be

Me by me

Sitter och dunkar musik och njuter att det är fredag. Så skönt att bara sätta på hög musik och ta det lugnt.
Dagen har vart bra förutom att en tjej i min klass gick sin sista dag idag för hon ska byta skola. Tråkigt! Kommer sakna dig. Men ha en fin fredagskväll 

the more there i believe

me by me

Har verkligen vart en kass uppdatering, har haft fullt upp varje kväll denna vecka. Har pluggat,pluggat & pluggat..
Men nu sitter jag mest och tar det lugnt och snart ska jag krypa upp i soffan och titta på tv. Imorgon är det redan fredag :)

you think i'm losing but i always get my way

Foto Jag
Nu var måndagen avklarad och nu väntas massa plugg! Hoppas ni får en fin kväll 

I sometimes wonder what it is that makes you live

Mer bilder från igår!

Idag har det vart jättemysigt väder ute så passade på att vara ute lite på morgonen/förmiddagen. Och sen har jag bara pluggat och skrivit på en lång uppsats. Men har även hunnit med att träna!

PHOTOS

Var ute och fotade på förmiddagen när det var som allra kallast haha! Nu när det äntligen har kommit snö så kan man ju passa på. Det blev väldigt många bilder så bilderna kommer i omgångar. Ha en fin dag!

NEW

Mina nya ringar!

Igår hade vi syslöjdsprov, tror att det gick bra! Det är därför bloggningen inte har vart den bästa nu i veckan så man märker direkt att skolan har börjat igen. Men imorgon är det fredag, så skönt!


SVAR PÅ TAL

Jag älskar din blogg å tycker om ditt hår! En fråga har du nån kille eller så på tanke hur snygg du är? Har tyvärr ingen blogg men vore skitschysst om du svara i ett inlägg !?:) ps. Följer din blogg varje dag å tänkte eftersom dina rubriker handlar mkt om kärlek å så! Puss å kram CamillaSVAR: Aw tack så jättemycket :) Nej jag har ingen kille, tack vad glad jag blir! Självklart ska jag svara i ett inlägg. Jätte roligt att du gör det, pussar och kramar! :) <3the meaning of life is to fight through it

me by me

Godmorgon! Igår kväll kom jag hem från mina sysslingar så då satt jag mest vid datorn och tog det lugnt. Nu på morgonen ska jag plugga lite och sen ska vi åka till mina farmor och fira henne som fyllt år! 

12 januari

Imorgon är det redan fredag och helg. Skönt! I helgen åker jag bort till mina sysslingar så det blir kul. Så vet inte hur bloggningen blir då. Men nu ska jag i alla fall plugga!!

looking out, flashing lights

Foto Jag
Nu är första skoldagen avklarad. Sitter mest nu och bara slappar framför datorn, får väl njuta lite tills läxorna och det kommer igång. Ha en fin kväll!

färg vs svartvit

Idag var det sista dagen på lovet, så imorgon börjar allt igen. Känns helt ok! Idag har jag bara tagit det lugnt så nu är jag bättre. Ska snart krypa upp i soffan men först fixa lite grejor. Pusss

FÖRKYLD!!

Andledningen varför jag inte har bloggat så mycket är att jag inte är på topp. Har blivit förkyld! Så får roa mig själv med att bara sitta vid datorn och ta det lugnt. Återkommer när jag är bättre!

When we touch don't ever let me go

Var ute och fotade lite nu på morgonen. Fick lite bilder men det var så himla kallt så gick in inte så långt efter. Ha en mysig dag!

dreaming is believing

Foto Jag
Nu är jag hemma från kalaset, det var roligt! Har inget annat att skriva så ni får ha det bra!

memories come and go and it will fade for each track

me by me

Idag har vi vart och tränat och sen handlat present till min lill-kusin som fyller år imorgon. 2 hela år, gullunge!

it can be easy for you to say something when you do not know how it is to have a broken heart

Bilder från helgen!

Idag blev det att ställa klockan som man inte har gjort på hela lovet, för vi skulle åka upp mot stockholm, där träffade vi kusinerna och gick på Fotografiska museet. Vilket var väldigt roligt och trevligt. Fanns väldigt mycket fina bilder! Sen åt vi god lunch och gick till gallerian och strosa runt lite. Sen tog vi tåget hem! Har vart en mycket trevlig dag! Puss 

make this dream the best i ever know

Här snackar vi härliga bilder

Kan kolla igenom sånna här bilder i timmar och då är sommaren väldigt välkommen!

NYÅRSNATTEN

Foto Jag
Bilder från igår på nyår! Det var trevligt och nu är det ett nytt år. Fick även en hel del bilder på raketerna!
Gjorde även om hela designen, var så himla läss på min andra så det fick bli en helt ny! Pussss

RSS 2.0