..

hej, ville bara säga att jag kommer blogga på http://www.namnetfrida.blogspot.com/ istället för den här boggen, men jag tar ej bort den här bloggen ,men bloggar på den andra!
/frida

Blommor


Foto -runda

Hejhej, nu har jag precis kommit in från en promenad eller man kan kalla det för en foto-runda för fotade hela tiden så mamma å pappa fick vänta mig hah. Men det blev runt 250 bilder så ganska mycket tog jag. Nu ska jag sätta igång med bakandet ska baka en efterätt till ikväll för man är ju så snäll hah !!! Sen ska nog mamma slinga håret på mig :)
hörs! ska försöka blogga mycket men då vill jag ha kommentarer också !!!

Header ??

Hejhej igen!
Är det någon som vet hur man gör en header? Kommentera och svara tack <3

Lördag

Hejhej ,min blogg kommer att handla om min vardag mitt liv och framför allt foto så man kan säga att jag har en fotoblogg för det kommer att komma upp mycket bilder här. Jag är en foto älskare som älskar att fotografera jag gillar att sjunga lyssna på musik och jätte mkt mer, jag älskar sommaren när det är varmt då när man kan sola och bada och hoppa studsmatta :) hoppas ni gillar min blogg och följer den mycket. Jag har en annan blogg också men ville göra en här på blogg.se så vi får se vilken jag uppdaterar på. Men på vardagar kanske det inte blir så mycket inlägg för då måste jag plugga och sånt men ska försöka blogga så mycket jag hinner och om jag har bloggläsare för annars är det ju inge kul !
Nu vet ni lite om mig och ska försöka fixa bloggen också så den blir finare ska försöka lära mig. :) puss hejs !

Ny blogg :) :)

Hejhej, nu har jag skaffat en ny blogg här på blogg.se. :) Idag är det iaf lördag och ska snart åka till farmor och fika lite puss hejs ska fixa lite med bloggen nu ! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0