29 april

me by me

Dessa dagar så sitter man inte så mycket vid datorn utan passar bara på att vara ute. Hur härligt som helst! Så idag har jag b.la. solat och haft det skönt. Hoppas ni också njuter av vädret, puss&kram

the sun shines on our backs

Det är ju super härligt väder ute så igår när jag kom hem så passade jag på att ta några bilder! Igår på kvällen så sjösatte vi vår båt också, så fick en liten tur med den också. Man bara längtar och längtar tills det blir sommar och man kan åka ut med båten och bada, åhh.. Men idag fyller min pappa år så farmor kommer snart och sen till middag så ska vi grilla första gången för i år och så ska jag göra en god efterrätt till ikväll. Ha en härlig dag ute i solen kära vänner!

every single minute has a meaning

Collage made by me


Snart ska jag ut och springa i detta skitväder, det var lika dåligt väder igår så då kunde man ju hoppats på att det skulle vara fint idag, men icke! Inget annat speciellt som hänt förutom att vi är långledigt nu, härligt härligt!

live in the moment

Har precis kommit in på en härlig promenad med mamma & pappa. Har verkligen vart härligt väder idag, livet blir så mycket roligare då haha. Ha en fin kväll!

roses

Foto Jag

härliga söndag

Haft en mysig söndag, på förmiddagen kom sysslingarna hit. Har vart trevligt även fast vi inte har gjort så mycket! Nu ska jag sätta mig vid tv och ta det lugnt och ladda om för imorgon igen med skola, haha skoja!
Har även gjort om designen lite som ni säkert märkt!

PHOTOS from the day

Bilder från idag när jag var ute och fotade! Har även bakat vanliga muffins och cupcakes :)
Hoppas ni har haft en fin lördag,puss!

wish for nothing, try instead to make them true

Me by me

Har väl inte hänt så jätte mycket idag. Vädret har sugit men dagen har vart skön och gått fort, avslutade dagen med idrott. Sen hämta mamma upp mig så åkte vi till stan för jag skulle klippa mig, klippte topparna bara för att få bort det slitna så det är skönt! Sen fick jag med mig 1 tröja och ett par trosor med mig hem, alltid nåt :)

Thursday

Lite härliga sommarkläder som jag satte ihop i ett collage


Haft muntlig redovisning och skriftligt prov idag, så får hoppas att det gick bra! Annars har dagen vart rätt chill, torsdagar är väldigt sköna.. imorgon är det fredag! Tummen upp

17 april


mobil bild

Har verkligen ingen inspiration eller bilder alls att lägga upp, bloggen känns så tråkig! Ska försäka fota lite i helgen så det kommer fler bilder..

first day of school completed

Då var första dagen avklarad så det är bara att sätta igång att plugga igen! Ha en fin måndag 

solen skiner

Foto Jag
Har vart ute hela tiden fram till nu, så himla härligt ute. Nu ska jag fixa mig lite för om en halvtimme åker vi till kusinerna på middag, trevligt!!

dream it, believe it, make it


me by me

När man vakna var det ett stort täcke snö på marken, men nu har det spruckit upp lite och solen skiner. Då passade jag på att ta en springtur och nu sitter jag här. I kväll får vi gäster så måste fixa lite. Puss!

fredag


Foto Jag
Har haft en trevlig dag i Stockholm idag, köpte ett par mjukisbyxor!
Är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om?Min blogg känns så trååkig!!

12 april

Foto Jag
Idag har jag tagit det lite lugnt på morgonen och fotade lite. Lite senare åkte jag till en kompis, mysigt!

do not think you are worth less just because you do not like any other

Lite bilder från senaste tiden

Haft en mysig dag, åt lunch och fikade hemma hos farmor. Och nyss vart ute och tränat! Love

Rain and more rain

Gammal bild

Sitter här och fryser så fort jag tittar ut, så äckligt väder. Bara öser ner! Idag har det vart en ganska härlig dag, har vart och bowlat lite. Känner mig riktigt sugen på att fota också, men det är ju så tråkigt väder vilket inte gör saken bättre. Hoppas ni får en fin kväll, pusss.

Flowers



Foto Jag

you bring me upside down

Bilder från igår på påskafton, god mat, mycket godis och trevligt sällskap 

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA

Glad påsk på er, hoppas ni får en jätte bra dag med mycket godis. Jag ska snart till mormor och morfar där liten del av släkten är och äta god påskmat m.m. Pussar!

NEW

Fick hem lite nya kläder idag som jag hade beställt, älskar tröjorna och dem kommer användas mycket i sommar!

påsklov

Nu är det äntligen LOV så glaad! Har vart en riktigt skön vecka också, var ledig i tisdags och igår var vi på teater med skolan. Men ville bara säga att ni ska ha en härlig påsk gott folk 

People change, things go wrong, shit happens and life goes on

Rätt så chill dag idag, vart ledig och haft det härligt!

Sunday- 1 april 2012

Idag får vi se vad som händer, kanske åker in och tränar och går lite på stan. Idag är det även första april och bara en vecka kvar i skolan och sen är det påsklov, yes. Hoppas ni får en härlig söndag!

RSS 2.0