felix

 
Foto Jag                                                              På bilden Hunden Felix
 

you turn up the light

 
Foto Jag
 
Idag har det varit ganska fint väder så då stack jag och pappa ut med båten ett litet tag. Badade lite,men något solande blev det inget med. Solen var nästan i moln hela tiden, men det gjorde inte så mycket. Det var skönt att bara vara ute på sjön och ta det lugnt med en tidning. Hoppas ni har haft en fin fredag!

I do not expect that you care, just want you to know

 
Foto Jag

26 juni 2012

 
Väldigt mysig dag, har hängt lite på stan med syster och hennes kompis och fikat och gått runt lite. Nu ska jag sätta mig vid tvn som jag inte har gjort på ett tag nu när det är sommarlov. Ha en fin tisdagskväll :)

everything will be okey in the end. if it's not okey, it's not the end

 
me by me
 
Har precis kommit in efter en springrunda i detta väder. Först när man började springa så regnade det inte, men sen mitt i allt så började det ösa ner. Kul! Så ganska blöt när man kom tillbaka men det gör inte så mycket, det är alltid skönt efteråt och då ångrade man inte sig att man sprang. Förutom de så är allt super, bara solen kunde titta fram lite skulle inte vara helt fel. Hoppas allt är bra med er med, pussii 

where is the sun ????

 
Foto Jag
 
Lägger upp lite härliga bilder i det tråkiga regnvädret när regnet bara öser ner! 

don't make for the perfect moment, take the moment and make it perfect

 
me by me

bilder från midsommar..

 
 Lite bilder från igår på midsommar! Det var verkligen skönt att det var bra väder så först var vi ute på sjön och sola & bada och åt midsommarlunch. Sedan grillade vi på kvällen! Hoppas ni också hade en fin midsommar 

solen skiner och klarblå himmel

 
me by me
 
Det är så härligt väder ute just nu, så passar mest på att vara ute nu! Imorgon är det också midsommar så hoppas att det är fint då med, vi ska nog ut på sjön och äta midsommarlunch med lite kompisar till oss. 
Hur ser eran midsommar ut?

♥love♥

 
me by me
 

details in my room

 
Här är lite bilder från mitt rum, kom på att jag inte hade visat några bilder från det. Så här är några, inte jättebra bilder men det duger nog!

allt du önskar men som du inte har


Foto Jag


you think, you know it allHelgen har varit riktigt rolig och mysig, men nu efteråt är man väldigt trött haha. Lite för lite sömn inatt! Men just nu tar jag det bara lugnt vid datorn och det kommer jag göra resten av dagen. 

Hoppas ni har det fint! :)

grillat och solen skiner
Har suttit ute i solen fram till dess och så har vi ätit grillat till middag, det är så mycket sommar! 
I helgen ska vi vara barnvakt åt min kusin så får se hur mycket bloggen är uppdaterad då. Men njut i solen kära vänner, pusss


cypern

Cypern

Åh vad jag längtar till denna resa i sommar, ska bli så härligt att komma bort och bara sola och bada!!

14 juni

Lyssnar lite musik nu och tar det mest lugnt nu. Har i alla fall vart med en kompis och det var nice, gjort lite olika saker. Men hoppas ni får en fin torsdag!

SOMMARLOV

Foto Jag
Då var det skolavslutning idag och nu är det SOMMARLOV !!

skolavslutning imorgon

Me by me

Har varit ledig idag och imorgon är det skolavslutning, kan egentligen inte fatta det och kommer nog inte att göra det heller på ett par dagar. Och idag har det varit väldigt skönt väder ute så har solat lite. Men det är ändå inte någon jätte värme än men hoppas på att den kommer. Var ute på sjön också med pappa och broor! Nu måste jag fixa en del grejer så vi hörs!!

lupiner

Foto Jag - fotade nämligen i helgen så har massor med bilder att lägga upp!

♥Flowers are everywhere in the summer♥

Foto Jag

-everything feels so good-

Me by me

nationaldagen

Me by me

Idag är det nationaldagen vilket innebär att man är ledig! Igår var min söta kusin här och idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska i alla fall springa och sen får vi se. Ha en fin onsdag kära vänner.

inte långt kvar...

weheartit

Då var den "riktiga skoldagen" över för mig, skit skönt. Men man kan ju inte direkt kalla den för en skoldag då vi mest pratar och tittar på film på lektionerna nu när man är klar med allt. Imorgon är det klassdag och då skulle vi göra något fram till lunch och sen slutar vi, sedan är jag ledig lite i veckan också och sen är det skolavslutning. :)
Har ändrat lite i designen också. Ha det fint ,pusss!

clock goes back and forth

Foto Jag

So I don't have to say you were the one that got away

Foto Jag - Bilder från igår när vi firade mamma

Idag har jag inte gjort så mycket, har ju vart skit väder. Men gick ändå ut och gick en rask promenad. Snart ska jag sätta mig i soffan och glo på tv. Ha en fin lördagskväll!
regn

Me by me

Härliga fredag och slutade halv 12. Då hämtade pappa mig och sen har vi vart på en promenad i det blötiga vädret. Till helgen får det gärna komma lite sol :)

RSS 2.0