Grattis mamma <3

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Idag är det inte en vanlig dag utan mammas födelsedag, hurra hurra!
Grattis mamma <3
Så har nyss kommit hem från skolan och de och vi har firat mamma :)
Nu ska jag snart äta lite och plugga inför provet imorgon. Skönt också för imorgon är det sista dagen innan de lilla lovet hah. Puss

I love you for who you are

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Idag är det måndag och i skolan så hände väl inget speciellt. Är väldigt trött på måndagar för vi slutar väldigt sent. Men denna vecka är skön eftersom vi bara går 3 dagar sen är vi lediga :)
Efter maten blir det att plugga lite och sen slänga sig framför tv...

Lite vattenbilder som togs idag

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm

Rain and Rain

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Det bara regnar och regnar ute, men ändå ser det lite mysigt ute men vill ej gå ut. Nu ska jag gå och äta frukost, vi hörs! Har ni samma väder hos er?

Remember every word you said

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Nu är jag precis ätit. Innan var jag och klara ute och hoppade lite och tog mkt bilder, vissa blev bra och vissa blev dåliga och riktigt roliga haha :)
men nu ska jag sätta mig vid tv och mysa lite med godis.. vi hörs imorgon!
imorgon blir det en riktig pluggdag, so, matte och en kemi grej :( sen ska vi nog åka en sväng till mormor å morfar också :)

Saturday

Idag är det lördag och när jag vaknade så spelade jag lite sims. Sedan gick jag ut och fotade lite medan mamma och pappa målade på huset, min kanin var även ute. Men sen gick jag in när jag kände att det började smådroppa lite men det regnar ej nu. Senare på dagen så ska vi åka och hälsa på min farmor, hoppas att det är bättre med henne!

A drop falls

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Nu är jag hemma, skolan var helt okej. På spanskan så skulle vi titta på en film men den gick aldrig igång typ så då blev det att vi ej hade någon lektion så det var soft. Sen gick vi hem till issa och hade kul, sen var det bara att gå tillbaka till skolan och ha idrott. Vi körde brännboll och det var ganska kul :)
sen åkte vi vidare till stan och där köpte jag present till mamma som fyller år nästa vecka + att det är morsdag också. Sen tog jag bussen till mamma och sen åkte vi hem. Och nu är det bara jag och mamma hemma eftersom de andra är borta. Puss!

Flowers

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Lägger upp lite bilder nu, har ändå inte så mycket att skriva om så:
vad tycks om bilderna?

Ordinary day

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Nu har jag precis pluggat lite och snart ska jag sätta mig framför tv.. dagen har väl vart bra som vanligt. Inget annat som har hänt direkt så har inte mkt att blogga om. Men vi ses imorgon min kära vänner! <3
Har ni haft en bra dag?

I'm glad i had fun with you

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Nu är jag hemma efter denna dag. Dagen har väl varit helt okej.... snart ska jag äta lite och sen göra klart de sista frågorna på so:n ,vi har prov nästa vecka och förhoppningsvis så är det sista provet innan avslutningen och hela 7:an. Efter sommaren börjar man liksom 8:an :O hah..
Idag har det varit riktigt blandat väder, först sol sen regn sen sol o.s.v
Puss

So close but yet so far away

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Hemma efter en lång och seg dag i skolan. Är skittrött också, har ont i huvudet så nu ska jag bara vila. Och behöver inte plugga något idag heller så det är skönt. Hade iaf so, svenska, lunch, ingen eng, matte och sist ev. och då blev jag klar med en grej som jag har gjort. Hoppas ni har haft en skönare dag än mig. Puss

You will always be in my heart

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
älskar bilden !

Hej, nu har jag precis kommit hem från isabella. Vi hade kul som vanligt, först så badade vi och sen var vi ute hela tiden och solade å lite sånt. Det har varit skit bra väder så då är det bara skönt att vara ute.
Och nu så ska jag plugga lite engelska glosor till imorgon... tråkigt, men måste!
Vi hörs

Bilder från kalaset!

Här är lite bilder från kalaset...
vad tycks?

Grattis syster 17 år...

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Nu är kalaset slut och alla har gått hem. Det har varit riktigt trevligt och systern fick mkt fina presenter, det är bara å vänta tills jag fyller år hah. Och grattis igen syster <3
Har egentligen inget mer att skriva så vi hörs nog ikväll, fotade också lite så bilderna kanske kommer upp så det är bara att hålla utkik :)

Home after a hot day

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Kom hem för ett tag sen, åkte med mamma hem efter skolan direkt. Vi håller på att fixa mat å fika till imorgon när min syrra fyller år och då ska vi ha kalas här :)
Har varit ute i solen också, så skönt ute nu!
Vi hörs.

See you just those moments when not needed

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Nu har jag precis kommit hem. Inte så speciell dag i skolan. Men efter skolan var jag å issa och fotade,vi hade på oss sommarkläder och tog riktigt häliga sommarbilder :)
Nu ska jag snart gå ut lite, för det har blivit riktigt härligt väder. Vi hörs!
Hoppas ni också har haft en bra dag!

Skit trött

Foto: jag
Kamera: sony a390
Hemma nu. Är skittrött så orkar knappt hålla ögonen öppna hah, och då ska man också plugga för imorgon har vi musikprov. Längtar bara tills denna skolvecka är slut så man inte behöver tänka på så mkt sånt. Längtar också så himla mycket till sommarlovet också som är om typ 4 veckor tror jag.
Idag hade vi oxå kemi prov, tror att det gick bra. Vi hörs!

Everything has just changed

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Idag är det tisdag och en helt vanlig dag i skolan. Väldigt lång och seg dag, men nu är jag hemma. Har pluggat lite kemi och ska fortsätta lite senare. Har prov imorgon.
Idag har det också varit grått och trist väder, när jag skulle åka buss så börjar det bara spöregna helt plötsligt, men gick in i busskuren så blev inte så blöt hih.
Vi hörs!

I see and hear you far away

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Idag är det måndag och nu är jag hemma från skolan, slutade 15.45 så det var en lång dag idag. Ska sätta igång och plugga snart, det finns inget tråkigare asså :(
Pappa och Klara ska åka och hälsa på min farmor, men jag hinner ej..
Ska plugga kemi och so.. det var några frågor på son som man skulle hinna klart på en halvtimme och det var väldigt många så ingen hann klart och då fick vi ju det såklart i läxa...
vi hörs!

Ny header

Vad tycks om min nya header?
själv så blev jag rätt nöjd! :)
Nu är jag redan uppe för att mina sysslingar och några till kommer hit så då behövde jag gå upp lite tidigare. Så jag tror inte att det blir så bra bloggning under dagen...
men snart kommer de och jag ska gå och äta frukost nu.
Vi hörs!

Zorbing

En bild från idag när brorsan och hans kompis åkte denna boll ner för en backe.. det var kul att se. Sen andra gången åkte syrran. Och jag fotade.
Har ni åkt en sådan någon gång?
Efter det så åkte vi hem och då följde farfar med oss hem. Så vi har varit på något ställe här borta, skulle typ bada men det gick inte för det var bara vass. men fotade jätte mkt bilder, det fanns jätte mkt man kunde fota på. Snart ska vi äta.. ikväll är det också eurovision song contest, såg att Eric Saade kom med, så då blir det väl att titta på det lite. Ha en fortsatt trevlig dag.

Goodmorning sunshines

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Godmorgon! Idag är det lördag och vi ska åka och titta på när min bror och hans kompis åker ner i en boll i en back, kommer ej ihåg vad det heter.. så det ska bli kul att se. Tar nog med kameran också så jag kan knäppa några kort. Idag är det ganska fint väder, när jag vaknade så var det väldigt fint fast nu har det blivit lite mulet.
Det skulle ju regna idag så vi får se om det gör det..
Nu ska jag gå och äta frukost så vi hörs senare.

Just tell the truth

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
vad tycks om bilderna?
Idag är det fredag, skönt! Idag efter skolan åkte jag och issa till stan, köpte ett par kort strumpor och ett linne. Puss.

You disappear more and more

sötisen....
Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Nu är jag hemma från skolan och de. Idag hade vi svenska, syslöjd ,matte och då hade vi matteprov och det var väldigt svårt som tur är att vi får fortsätta på måndag också för man hann inte klart. Sen hade vi teknik och då fortsatte vi att bygga på våra hus som vi gör... sen slutade vi och då åkte jag och pappa och hämtade upp mamma sedan handlade vi mat och sen hem. Vi hörs.

Do not try to be someone else

Foto: jag
Kamera: sony a390
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Känner inte någon jätte lust på att blogga just nu. Det är fint väder och då vill man bara vara ute, men ska försöka hinna ett inlägg varje dag i alla fall. Sen har vi också massor med prov, imorgon har vi matte prov, sen nästa vecka har vi 2 till. Men igår hade vi friidrottsdag, det var ganska kul och det var bra att vi hade super väder :) sen när vi slutade så gick jag å issa och badade ,sedan hade vi vattenkrig typ, riktigt skönt !
Och denna dag har också varit bra... har nyss ätit ute och ska nog gå ut igen nu, så vi hörs. Puss!

En jätte varm dag :)

bilden är från igår..
Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Idag har det typ varit den varmaste dagen på hela året tror jag, det har varit skitvarmt. Det var inte speciellt kul att gå i skolan när man visste att det var kanon väder, men vi hade en ganska soft dag ändå. På svenskan och engelska så var vi ute, så det var skönt. Sen så hade vi inte sista lektionen som var ev. så då gick vi hem till issa, bytte om till shorts och gick och fotade ,sedan gick vi till badet och tog årets första dopp, så kan ju bara säga att det var skönt hah nej, men det var faktiskt skönt. Först när man bara doppade fötterna så tänkte man, hur ska jag klara att doppa mig helt, men det gick faktiskt ,sprang i flera gånger i vattnet och då fick vi oxå riktigt coola bilder. Sen åkte jag hem och nu är jag hemma... lägger upp bilderna från igår lite senare.
Puss

Sunday

Det går ej att ladda upp bilder.. tänkte ladda upp bilder från dagen men får göra det imorgon istället eftersom det hackar. Dagen har iaf vart bra, har solat ,vart ute och fotat. Nu har jag precis tittat på mästarnas mästare!
Vi hörs imorgon!

when i open my eyes, i see you

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55 mm
Nu har jag typ precis vaknat och ska gå och äta lite frukost. Idag är det söndag och idag ska jag bara vara hemma och plugga och lite sånt. Har ganska många prov denna vecka och nästa...
Vi hörs senare!
Puss

Sleep well

Foto: jag
Kamera: sony a390 /18-55
Godnatt allihopa, detta blir sista inlägget för ikväll. Nu så ska jag gå och sätta mig vid tvn..

I love it when the sun shines

Foto: jag
Kamera: sony a390
Nu är jag hemma från kalaset och snart kommer kussarna. Det är jätte fint väder och solen lyser som fullt så nu ska jag ut i solen och hoppa lite, vi hörs ikväll eller imorgon. Ha det bra allihopa och hoppas att ni har lika fint väder som jag. :)

Godmorgon

Foto: jag
Kamera: sony a390
Godmorgon!
Har precis gått upp och ska snart gå och äta frukost. Idag är det fint väder :) Efter frukost så ska jag ut och springa, sen så ska jag väl fixa mig för ska på kalas lite senare. Och på kvällen så kommer kusinerna hit, det ska bli kul! Vi hörs.

Friday, a wonderful day....

bild från igår..
Foto: jag
Kamera: sony a390
Hemma efter denna dag, först var det skola som vanligt, vi hade dessa lektioner: mentorstid, spanska och idrott. På spanska fick vi tillbaka våra prov, det gick bra, är nöjd! Sen på idrotten så hade vi en lite annorlunda lektion och då gick vi en långpromenad och svarade på frågor, typ som tipspromenad, frågorna handlade då såklart om idrott och hälsa.
Sen tog jag bussen till mamma och sen gick vi ner på stan för att köpa present för vi ska på kalas imorgon :)
Och nu är jag hemma och ska strax äta så vi hörs!

Lite bilder från idag!

Foto: jag
Kamera: sony a390

Home from school

Nu är jag hemma från skolan. Vi slutade 2 idag för vi hade ingen musik så då åkte jag och pappa och handlade mat och nu är vi hemma. Idag var det ganska fint väder, eller det regnar inte här i alla fall !
Ska skriva lite på min so uppsats nu också, sen får jag se vad jag gör. Vi hörs. Puss

Converse All Star

converse..
Foto: jag
Kamera: sony a390
Idag är det onsdag och det har inte hänt något speciellt. Ska snart skriva en so uppsats som måste vara dataskriven.
Lika tråkigt väder idag med så man kan inte vara ute eller nåt. Men det skulle bli bättre väder i helgen och det är ju bra för då är man ju ledig.
Nu ska jag äta så vi hörs!

Home after a cold day

Nu är jag hemma från skolan och de. Men kan bara säga att det är världens tråkigaste väder ute, regn ,blåst och kallt, det är nästan så man behöver vinterjacka hah.
Men dagen har väl annars varit bra, började halv 11 så det är inte helt fel. Sen slutade jag 15.15.. med matte.
Snart ska jag spela sims, och äta lite. Vi hörs. Puss!

En kort dag i skolan

Foto: jag
Kamera: sony a390
Nu är jag hemma efter en ganska kort dag i skolan, vi hade bara 1 lektion och det var so för sen skulle vi ha svenska och engelska men vår lärare var sjuk så vi fick en jätte lång håltimme, och sen när vi hade matte och ev. så skulle jag till doktorn.
Så nu är jag hemma och ska snart äta lite och sen plugga tror jag, sen kanske gå ut och fota !? Hah.
Vi hörs!

Love my camera

Foto: jag
Nu så har jag precis tittat på tv. Har fotat jätte mkt bilder idag så det kommer komma mkt bilder framöver hih :)
min kamera är jätte bra, älskar den!
Imorgon är det måndag men ska gå efter lunch ungefär för ska till doktorn så det är inte så lång dag för mig,skönt!
Säger godnatt nu för detta blir sista inlägget, vi hörs imorgon. Puss

Valborg -bilder

Lite bilder från igår från valborg! :)

System...

Godmorgon!
Igår på valborg så var vi hos våra kompisar på kvällen och åt där och sånt. Och på dagen innan de så var jag och köpte min systemkamera :)
så både igår och idag har jag fotat :)
så det ska jag fortsätta och göra nu, så vi hörs !

RSS 2.0