Stockholm

Hemkommen från Stockholm för ett tag sen. Trevligt var det och shoppande även lite som b.la. ett par jeans och lite annat smått och gott. Hoppas ni också har haft en fin dag och njuter av sportlovet! Kisses

what the world makes you beautiful

me by me

Så skönt med sportlov och imorgon blir det att åka till Stockholm, myyys!

thousand times stronger

me by me

Har vart ute och fotat lite, blev väldigt nöjd med resultatet så mer bilder kommer.
Gårdagen var iaf jätterolig, vi hade även riktigt fint väder och mycket skidåkning!

SPORTLOV

wihoo är jätteglad just nu, för det första för att det är lov nu, så skönt. Och för det andra att jag vi ska till romme imorgon med en kompis och åka skidor. Längtar galet!
Har även gjort om designen lite, blev nöjd!

thousand times stronger

me by me

Håller på att plugga som fullt till kemiprovet imorgon, snart så sitter det! Dagen har rullat på som vanligt och nu är det bara 2 dagar kvar till sportlovet, känns super :)

You will soon have some way to

Idag har det vart en ganska chill dag, vi hade nämligen temadag där vi har skrivit CV och personligt brev för att vi ska praoa om några veckor. Sen efter skolan pluggade jag som fullt och det är även fettisdagen idag. Har ni ätit några semlor?

PICTURES

Snygg tjej hej

Foto Jag
Idag har vart en riktigt slappdag, känt mig allmänt trött och bara pluggat! Har just tagit en paus..

What would you do if you knew you couldn't fail?

Var ute och fotade idag med syrran, fick massor med fina bilder på henne som framöver säkert kommer visas här i bloggen. Förutom det så har vi vart och tränat på morgonen, alltid lika skönt efteråt!

You do not understand, you should just be!

Collage made by me

Äntligen fredag! Nu ska jag gå och göra en efterrätt till ikväll när vi får gäster. Hoppas ni får en mysig fredagskväll gott folk..

You may not be what you deserve, you get what you take.

me by me

Veckorna går så snabbt, imorgon är det redan fredag. Sen är det bara att kämpa igenom sig en vecka till innan det är sportlov, gud så skönt! Nu ska jag plugga lite matte och ta det mest lugnt! Pusss

alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag! Hur firar ni det om ni gör det? Själv har jag inte gjort något speciellt men vi får väl se. Massor med kramar från mig!!

lots of love

Foto Jag
Igår på morgonen så tränade jag, det var skönt så idag känner man av en hel del träningsverk. Sen kom farmor till oss och fikade och lite sånt. Sen gjorde jag maten och efterrätten :) Idag måste jag plugga som bara den och sen ska vi åka till min farfar där även kusinerna är. Hoppas ni får en lika trevlig dag som mig!

I'VE WAITED FOR A LONG TIME

Foto Jag
Kom hem från skolan för ett tag sen, när jag kom hem gick jag ut och fotade lite och träffade då bla. på några hästar! Det var ganska fint ljus ute och det hade inte blivit mörkt så passade på att fota lite då. Just nu sitter jag bara och fixar lite bilder och njuter att det är fredag. Men vet ändå att det är en stor hög med läxor som väntar på mig som jag måste ta tag i ,i helgen..

to be safe than sorry

ph Lara Jade
Nu är man klar med uppsatsen och det andra till imorgon när vi har prov. Känns skönt och nu vill man bara ha det gjort. Nu ska jag ta en dusch och sen titta på tv. Peace!

MONDAY

Har pluggat hela kvällen och ska fortsätta lite till. Man har typ inget annat att blogga om när veckorna är igång med skola & plugg. 

a moment like this


Har precis tagit en varm dusch och ska snart sätta mig vid tvn. Ha en fin kväll allesammans!

långpromenad ute i kylan

me by me

Har nyss kommit in på en skön långpromenad i kylan med familjen. Igår blev det lite ändrade planer, var i skärholmen med en kompis istället :) Nu ska jag äta lunch och sen står det pluggning på schemat! Pussen

you think, you know it all

Lördag idag, vet inte riktigt vad som händer idag, men ska nog gå ut och fota om jag inte fryser ihjäl och så ska vi kanske till min mormor som fyllt år. 

2 februari

ph antonella arismendi
Nu har vi redan gått in i februari, shit vad snabbt det går. Men just nu längtar jag stort till sommaren,skulle vara så himla skönt!Åh.. Dem här veckan har i alla fall vart svinkallt ute, ungefär 10minus grader. Nu ska jag skriva lite på min uppsats så ha en fin kväll! Kiss and Love

RSS 2.0