Life is good when it's so wonderful out there

Foto Jag
Har precis varit och badat ganska när mig. Vädret är bara för bra!
Snart ska jag åka iväg med pappa någonstans och kolla på något haha.

A variety of water balloons

Foto Jag

Hot, Hot, Hot

Foto Jag
Idag är det en stor sol på himmlen, så idag blir det att åka och bada någonstans. Det är så himla skönt ute.

Live your life with open arms

Foto Jag

Ny design

Har gjort en ny design och header. Blev ganska nöjd, men jag undrar varför inte bilderna i inlägget blir bredare utan att mina bilder blir längre, kan man fixa det eller är det själva bildstorleken på bilden från själva början? skulle bli glad om någon kunde svara om någon visste!

Gotland i bilder!

Foto Jag
Hej mina kära vännder! Nu är jag hemma från Gotland, åkte hem med båten i morse. Har varit där över midsommarhelgen och det har varit hur mysigt som helst, har vart med familjen, kusinerna och min farmor. Har tagit jätte mkt bilder så ovan är det några av dem. Det är så himla fint på Gotland,gillar verkligen den sista bilden och då står vi uppe på ett berg och då såg man hela vattnet å allt. Så kan säga att jag längtar tillbaka redan, men jag saknar min säng haha. På midsommar plockade vi blommor och sen så gjorde vi krantsar. Det har varit ganska fint väder så har badat några gånger. Nu ska jag gå och äta lite lunch. Hörs

Nästa Gotland...

Foto Jag

 

Kamera Sony a390 /18-55 mm

Nu är allt packat och de som vi ska ha med oss till Gotland. Åker i morgonbitti, så det blir ingen bloggning under dem här dagarna, kommer hem på måndag! Ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

bilder från we♥it

Nu har jag fixat in lite låtar på mobilen och min iphode. Skönt att ha lite nya låtar till att sitta på Gotlandsbåten i 3 timmar. Imorgon så ska jag och syrran ner till stan för att fixa lite grejer som behövdes.

2 days left....

Foto Isabella
Nu har jag precis ätit frukost och ska gå ut lite. Vi hörs!

Live today, live in now, because you never know what happens tomorrow

Foto Jag

Kamera Sony a390 /18-55 mm
Idag är det måndag och det har väl inte hänt något speciellt. Har ni haft en bra dag?

Rain and more rain

Foto Jag

Kamera Sony a390 /18-55 mm
Nu har jag precis ätit. Idag har vi vart hos mormor å morfar en sväng. Och gått en promenad i det regniga vädret. Snacka om att det har varit regnigt idag. Har ni haft samma väder?


Godmorning sunshines

Godmorgon!
Idag är det regn ute... och idag får vi se vad som händer!
Nu är det bara några dagar kvar tills vi åker till Gotland. Vet inte hur bloggningen blir då ,men ska nog lägga upp lite tidsinställda inlägg så jag håller bloggen uppdaterad. Hörde oxå att dem skulle ha nätverk där men vet inte om jag får möjlighet till att blogga å sånt.
Hörs!

Take each day as it comes

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
På morgonen så sprang jag ,mamma å syrran en sväng sen åkte jag och pappa och hämtade upp farmor vid tåget så nu är hon här, så ska gå och umgås lite med dem. Sen får vi se vad som händer!

You should see all the good that you do and not think of anything that's much better that you should be able

Syrener

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Har precis ätit lite god middag med syrran och mamma ,vi är själva. Så snart ska vi väl sätta oss vid tv och mysa med lite godis. Och imorgon kommer nog farmor :) kul att få träffa henne!

Regn och rusk!

Foto Jag

Kamera Sony a390 /18-55 mm
Idag när jag vaknade så var det jätte regnigt ute. Så har mest varit inne, sen när tjejerna vaknade så gick vi ut och hoppade lite studsmatta när den var blöt och hade vattenballonger så att dem skulle spricka,hah. Det var kul!
Och nu har mamma och brorsan kommit hem och då åt jag nyss lite lunch. Har ni haft en bra start på dagen?

Just inside of a rose

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm

Har suttit ute med tjejerna och spelat lite spel i det sköna vädret. Kände att myggen hade kommit så då gick jag in och då hade jag fått några byggbett på foten som kliar som bara den. Åt god mat med lite vattenmelon och jordgubbar till efterätt. Det är bara äkta sommar! Säger godnatt nu så hörs vi imorgon!

I'm so happy now because this is summer now

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Vill bara säga att nu har jag SOMMARLOV, hur skönt som helst. Vi slutade ungefär kl. 10.15 och då lite senare åkte jag med pappa hem.

Living in the moment

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Idag hade vi bara en lektion och det var att vi tittade på femkampen ,det var 9:orna mot lärarna. Det var roligt att se. Men det var inte direkt en lektion... sen klockan 10 var det slut och då fick vi gå hem och då gick vi till issa. vi spelade lite xbox ,tittade på film ,badade och lite mer. Sen åkte jag och mamma och klippte mig, sen gick vi ner på stan och sen hämtade pappa upp oss.
Och imorgon är det skolavslutning, det kan man inte fatta fören på fredag typ. Gud så skönt :)
Puss!

Stockholm och medelhavsmuseet

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Nu har jag precis ätit mat, mamma köpte hem köpt mat :)
idag så har vi vart i stockholm med klassen. När vi kom så fick vi gå själva och äta å sånt. Sen efter de skulle vi gå på medelhavsmuseet ,det var skittråkigt där,fanns typ inget att titta på kändes det som .Men issa hade med sin kamera så vi fotade mkt istället hih :)
Sen åkte vi hem och då va jag med issa och Maja :D

You are just wonderful

Foto Jag

Kamera Sony a390 /18-55 mm
Nu har jag precis ätit middag, det är bara jag och min brorsa hemma. Idag var det en skön dag, först kl. kvart i 11 typ så tittade vi på en film sen åt vi och sen städade vi skåpen och i vårt klassrum och sen fick vi sluta. Då gick jag och issa och badade.. sen gjorde vi lite allt möjligt. Och nu är jag hemma. Imorgon ska vi till stockholm med klassen, det blir säkert bra. Puss

Hold your hand through life

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Denna dag såg ut såhär att jag och pappa och våra kompisar var och fiskade ströming med deras båt, det var ganska kul för det fanns hur mkt ströming som helst. Man fick hela tiden .. sen var det skönt att åka båt också för det blåste ganska mycket så det var väldigt mkt vågor på sjön. Så nu har vi rensat de, eller inte jag haha. Jag och klara har även spelat lite kubb, men det var inte kul för det hände ingenting. Och nu strax ska jag äta och imorgon börjar jag halv 11... skönt!

Lite bilder som är tagna för några dagar sen

Foto Jag

Kamera Sony a390 /18-55 mm

Really nice day..

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Godmorgon! Nu snart så ska vi åka och bada, det är så himla varmt ute så det behövs. Så nu ska jag packa badväskan och åka iväg.

I just love to swim

Har precis varit och badat lite, det var grymt skönt i vattnet. Att det kan bli så varmt bara på en vecka men det har ju varit jätte varmt denna vecka. Badade förra fredagen oxå så man kände verkligen skillnad... :)
nu håller pappa på och grillar hamburgare..mums! Ska ladda över bilder från kameran nu till datorn så lägger kanske upp några ikväll. Puss! <3

The warm weather makes you happy

Jordbubbar är verkligen sommar...
Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Idag så började vi 9 ungefär, så först hade vi mentorstid och då pratade vi om nästa vecka. För vi har inga riktiga lektioner nästa vecka, ska bli jätte skönt men det känns lite onödigt att gå i skolan då, hah. På tisdag åker vi iaf till stockholm och går på ett museeum och sen får vi gå själva också å äta och sånt.
Sen hade vi spanska och då spelade vi ett spel och kollade på en liten kort film, nice! sen hade vi långlunch/håltimme och då gick vi hem till issa och åt en god lunch med massor av saker hah. Gott var det iaf. Sen hade vi idrott i det varma vädret och det var väldigt jobbigt, men vi körde en ganska rolig lek. Sen tog jag bussen och mötte upp mamma å då gick vi i en liten stund och sen åkte vi hem med pappa. Så nu är jag hemma och ska bada nu tror jag.

Nice day!

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Denna dagen var ganska skön och kort. Började halv 9 och slutade kvart över 1. Riktigt härligt, men man har inte ork att gå i skolan när det är så j*kla varmt. Man kommer knappt upp på morgonen för man vaknar och är jätte varmt å då känns det som om man är sjuk.
Nu kom vi iaf nyss hem, vi har handlat mat nu på vägen hem. Hoppas ni oxå har haft en bra dag!

I see all the good you do

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Förlåt för jag aldrig bloggade igår, men hade fullt upp, kom hem vid typ 8 på kvällen.
Men idag är det onsdag och har precis kommit hem. Lika fint väder idag med, och varmt är det också. Ska kanske ner och bada lite senare, vi får se. Skulle vara skönt att svalka av sig lite. Hoppas ni oxå har haft en bra dag!

Härlig sommardag...

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Nu har jag precis gått upp. Idag är det skitbra väder så idag ska vi åka och sola och bada, riktigt härligt!
Man får ju passa på nu när det är sista dagen för imorgon börjar skolan igen, men det är ju snart sommarlov så då kan man ju bada och sola hur mkt man vill.
Nu ska jag gå och äta frukost och sen packa väskan, vi hörs!

2 fjärilsbilder

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Här är 2 fjärilsbilder som jag inte har lagt upp... vad tycks?

Time for this love

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Nu först på morgonen var jag ute och sprang innan frukost. Sen duschade jag och åt frukost å lite sånt. Nu sitter jag iaf här vid datorn, och vet inte hur dagen ser ut än men vi hörs!
Hur ser eran dag ut? <3

You are always with me

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Dagen har varit riktigt rolig och trevlig. Först så åkte jag, mamma och syrran till skärholmen. Shoppade lite och hittade då bla. lite skolavslutningskläder + skor. Sen åkte vi vidare till farmor och var där och åt och hjälpte henne med lite grejer. (hon har gjort illa sitt ben)
sen åkte vi hem och nu är jag hemma och sitter i bikin för har precis vart ute och solat lite, för köpte en bikiniunderdel till min överdel hah.
Snart så ska vi gå och grilla hos våra grannar, ska bli trevligt. Puss!

Detta ska inskaffas

Detta ska jag köpa imorgon när jag är i skärholmen. :)
Så åker på morgonen dit och sen ska jag hälsa på min farmor så bloggar nog igen när jag kommer hem imorgon. Puss

Summer is here now

Vad tycks om min nya design & header? Själv blev jag nöjd! :)

Nu gick jag in lite för kände att det brände lite överallt... har iaf badat idag, skjutsade också ner syrran nyss till bussen. Hon ska till gröna lund så är lite eller ganska mkt avundsjuk hah. Sen har jag läst min nya tidning som jag fick i brevlådan idag, känns verkligen som sommar då!

SOOOL

Idag är det bara en stor soool på himelen. Så idag så ska jag bara sola och bada och vara ute. Hur ser eran dag ut? :)

FLOWER POWER

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
På morgonen innan frukost så var jag ute och sprang en runda. När jag kom hem åt jag frukost och sen gick jag ut, släppte ut min kanin å lite sånt. Snart kommer farfar hit och då får vi se vad som händer.
Såhär har min dag sett ut så här länge!

Skönt!

Foto Jag
Kamera Sony a390 /18-55 mm
Hemma från denna dag nu. Härligt väder är det också, det skulle regna idag men som tur gör det inte det här.
Så idag var det sista dagen på veckan :) men sen är det inte många dagar heller kvar tills det är sommarlov. Längtar både tills vi ska till Gotland och sen längtar jag till London som vi ska åka till.

RSS 2.0